Skip to content

Σχετικά με εμάς

 

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Λαμίας στην οδό Καποδιστρίου 6. Από το 1999 που ανοίξαμε μέχρι σήμερα διαθέτουμε κοσμήματα υψηλής αισθητικής σε χρυσό 14άρων και 18 κερατίων με πολύτιμες πέτρες όπως και ρολόγια από πολλές επώνυμες μάρκες για κάθε ηλικία και γούστο. 

Επωνυμία της επιχείρησης ΜΑΜΠΛΕΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ο.Ε .

Η κατασκευή και χρήση κοσμημάτων ξεκινά από τα αρχαία χρόνια. Η λέξη προέρχεται από το ρήμα “κοσμώ” που σημαίνει ομορφαίνω-εξωραΐζω. Πέραν αυτής της ιδιότητας, τα κοσμήματα έχουν χρησιμοποιηθεί και για ένδειξη κύρους και δύναμης, όπως επίσης και για θρησκευτικούς λόγους. Τα πρώτα κοσμήματα , βάσει ευρημάτων σε ανασκαφές , κατασκευάζονταν από υλικά  όπως ξύλα και πέτρες αλλά και από μέλη ζώων, όπως οστά και δόντια. Αργότερα χρησιμοποιήθηκαν τα μέταλλα όπως χαλκός και σίδηρος, μέχρι να φτάσουμε στη μορφή που έχουν σήμερα. 

Η GoldenTime, με σεβασμό στην ιστορία του κοσμήματος και με όραμα τη συνέχισή του διαχρονικά, σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψει τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας το 1999 αποτελεί προτεραιότητά μας η επιλογή υψηλής ποιότητας και αισθητικής κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ που θα μπορείτε να τα χαρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να μας βρείτε είτε ηλεκτρονικά στο GoldenTime.gr είτε στο κατάστημά μας που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίαςστην οδό Καποδιστρίου 6. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς κόσμημα που θα σας συντροφεύει για μια ζωή!